Porcar (Saragossa): 'La il·lusió és la principal arma per fer-me un lloc a l'equip'


  • Comparteix:

Imatge del debut de Pocar amb la samarreta del Saragossa / Font: Realzaragoza.com

Imatge del debut de Pocar amb la samarreta del Saragossa / Font: Realzaragoza.com

El jugador santcugatenc Lucas Porcar espera amb moltes ganes la possibilitat de debutar a la màxima categoria del futbol espanyol després de fitxar pel Saragossa. Porcar ha dit en declaracions a Cugat.cat que assumeix el rol de suplent a la plantilla, però assegura que té una arma molt potent per guanyar-se la confiança de Manolo Jiménez, la il·lusió.

Després de jugar a les categories inferiors del Sant Cugat Esport i Espanyol, i a la plantilla del Vila-real B, el santcugatenc Lucas Porcar complirà el seu somni de debutar a la Primera Divisió espanyola amb el Reial Saragossa. Porcar va lluir la samarreta aragonesa per primera vegada en la derrota del seu nou equip davant el Numància que servia com a preparació del curs 2012/13. En una entrevista a Cugat.cat, el futbolista santcugatenc Lucas Porcar afirma que les primeres sensacions són molt bones en l'inici de la seva etapa aragonesa.

Lucas Porcar

Estic vivint una experiència molt bona que recordaré tota la vida. Les sensacions són positives i amb la il·lusió que tinc, encararé les coses amb més ganes.


Després d'estar als filials de l'Espanyol i el Vila-real, el davanter santcugatenc va veure molt a prop les opcions de debutar a Primera Divisió, però el moment de complir el seu somni no va arribar. Porcar és sabedor de la gran quantitat i qualitat de la competència a la punta d'atac aragonesa, però afronta aquesta nova etapa amb molta il·lusió.

Lucas Porcar

La competència és molt alta i 'a priori' surto com a suplent. Assumeixo el rol, però compto amb una arma molt important que els altres no tenen; la il·lusió.


Porcar espera poder gaudir de la Primera Divisió sense que el Saragossa pateixi per salvar la categoria i s'atreveix a marcar-se el repte de fer sis gols la temporada 2012/13.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.