El Barça empata amb l'Anderlecht en la lliga de campions juvenil

Pol Calvet juga 71 minuts en el primer partit de la NextGen Series / Font: fcbarcelona.cat

El juvenil del Futbol Club Barcelona, entrenat pel mirasolenc Jordi Vinyals i el santcugatenc Pol Calvet a les seves files, debuta a la NextGen Series amb un empat (1-1) davant l'Anderlecht belga. Calvet ha jugat 77 minuts en un partit discret dels blaugranes.

Partit ensopit de tots dos equips que encara es troben en rodatge preparant la temporada. Tot i això, només començar el partit, el jugador del conjunt belga Bruno ha estavellat una pilota al pal. A la represa, els blaugranes han sortit amb la intenció d'avançar-se en el marcador, però han estat els visitants mitjançant Kabasele qui ha marcat el primer gol del partit. A falta de 10 minuts pel final el blaugrana Toni Sanabria ha aconseguit el gol de l'empat.

El proper partit dels de Jordi Vinyals serà el 3 d'octubre contra el Wolfsburg alemany al Mini Estadi.