El Junior busca davanter després de la baixa de Kevin Berbell


  • Comparteix:

El Junior vol reforçar l'atac de l'equip

El Junior vol reforçar l'atac de l'equip

L'entrenador del Junior, Francesc Puig, ha explicat a Cugat.cat que l'equip està buscant un davanter per cubrir la baixa d'última hora d'un dels nous fitxatges, Kevin Berbell, que finalment no formarà part de la plantilla santcugatenca. L'equip santcugatenc ha iniciat els entrenaments aquest dijous, però amb pocs efectius i s'espera que aquesta setmana ja estigui tota la plantilla a les ordres de Francesc Puig.

Després del descens a Segona Catalana, el Junior ja ha fet les dues primeres sessions de la pretemporada amb pocs jugadors. Una absència destacada és la del davanter Kevin Berbell que finalment no fitxarà per l'equip blau-i-negre. Aquest fet obligarà el conjunt santcugatenc a reforçar la part atacant de l'equip. El Junior jugarà el seu primer partit de pretemporada aquest dimecres a dos quarts de nou del vespre davant el Castellar que també militarà com els blau-i-negres a Segona Catalana.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.