El Girona de Migue i Benja inicia la Segona Divisió davant el Sabadell


  • Comparteix:

El Girona de Migue i Benja buscarà mantenir-se un any més a Segona Divisió

El Girona de Migue i Benja buscarà mantenir-se un any més a Segona Divisió

El Girona, amb els santcugatencs Migue i Benja, inicia aquest dissabte la nova campanya a Segona Divisió davant el Sabadell. Els gironins intentaran sumar els tres primers punts davant un conjunt que la temporada passada va anar de més a menys. Girona i Sabadell s'enfronten aquest dissabte a les set de la tarda a Montilivi.

Arriba el moment de la veritat pel Girona de Migue i Benja. Arrenca la Segona Divisió amb un derbi català, ja que el gironins reben la visita del Sabadell. Els vermell-i-blancs, que inicien la campanya amb l'objectiu d'assolir la permanència una temporada més, esperen sumar els tres primers punts de la temporada i tenir així un començament positiu. Un Girona que arrenca la nova temporada amb sensacions positives després que la temporada passada finalitzés en la 15a posició, zona tranquil·la de la classificació, i no hagués de patir per mantenir-se a la categoria. En canvi, el Sabadell va finalitzar la temporada en 19a posició, i no va perdre la categoria ja que, amb el descens del Vila-real a Segona Divisió, el filial ha descendit a Segona Divisió B. A més, el Sabadell va tenir una gran inici de temporada situant-se en posicions de promoció d'ascens, però va anar de més a menys fins acabar a la zona baixa de la classificació.

El partit entre el Girona i el Sabadell es disputa aquest dissabte a partir de les set de la tarda a l'estadi de Montilivi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.