Primer test pel nou Sant Cugat Esport al camp del Sant Pere Molanta


  • Comparteix:

Els nous fitxatges tindran els seus primers minuts com a vermell-i-negres davant el Sant Pere Molanta

Els nous fitxatges tindran els seus primers minuts com a vermell-i-negres davant el Sant Pere Molanta

El Sant Cugat Esport disputa aquest dissabte el primer amistós de pretemporada contra el Sant Pere Molanta, de Segona Catalana. Els vermell-i-negres tindran un primer test davant un equip que aquesta temporada aspira a pujar a Primera Catalana. S'espera que per aquest matx els set nous fitxatges tinguin els seus primers minuts com a jugadors del SantCu.

Després que els vermell-i-negres hagin començat aquesta setmana la pretemporada arriba l'hora del primer amistós per preparar l'asalt a Primera Catalana. Els de José Luis Duque visiten el Sant Pere Molanta, conjunt que milita al grup 3 de Segona Catalana però que aspira a pujar de categoria. Per aquest partit s'espera que els nous reforços, Xavi Martín, que prové del San Lorenzo, Eric Marroco i Jordi Vallcorba, del Mercantil, Joaquin Medinilla 'Pipa', del Vilassar de Mar, Josep Corbí, del Riudebitlles, Carrión, del Sant Cristóbal, i Enric Sánchez, del Sant Quirze, disputin els seus primers minuts com a jugadors vermell-i-negres. Són baixa respecte la temporada passada Carlos Martín, Toni Serrano, Uri i Raimon.

El partit entre el Sant Cugat Esport i el Sant Pere Molanta es disputa aquest dissabte a partir de les sis de la tarda al camp dels de l'Alt Penedés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.