L'Olimpyc Floresta inicia aquest dilluns la pretemporada


  • Comparteix:

L'Olimpyc Floresta inicia aquest dilluns la pretemporada

L'Olimpyc Floresta inicia aquest dilluns la pretemporada

L'Oímpyc Floresta inicia aquest dilluns la pretemporada amb el nou entrenador Xaloc Rion com a principal novetat. El membre del cos tècnic, Pol Moragas, ha explicat que un dels objectius és que els jugadors del filial puguin tenir més protagonisme amb el primer equip. Moragas ha confirmat dos partits de pretemporada dissabte contra el Cervelló i dimarts de la setmana vinent davant l'Escola Pia de Sabadell.

Els florestans inicien una nova temporada i ho fan aquest dilluns al pavelló de Can Llobet. L'equip estrena entrenador. Xaloc Rion, ex capità i jugador, agafa les regnes del conjunt florestà. L'equip jugarà al grup 2 de Tercera Divisió i és un dels equips que opta a l'ascens després de la cinquena posició aconseguida enguany. Un dels objectius és que el filial aporti més jugadors al primer equip. Per aquest fet tots dos equips jugaran amb el mateix sistema tàctic i diferents jugadors podrien disputar minuts amb l'equip de Xaloc Rion. El membre del cos tècnic, Pol Moragas, destaca la qualitat existent al filial. Un conjunt amb molta projecció.

Pol Moragas

El filial té molt bon equip i alguns jugadors podrien ajudar al primer equip.


Moragas ha explicat que el club presentarà els nous fitxatges dimarts de la setmana vinent i el nou tècnic, Xaloc Rion. Els florestans s'entrenaran durant tota la setmana i dissabte jugaran el primer amistós de pretemporada contra el Cervelló, de Territorial, a les sis de la tarda a Can Llobet. L'equip debutarà a la lliga el 22 de setembre quan rebran el Can Tito Vilanova.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.