El conjunt de Francesc Puig espera començar la temporada sumant


  • Comparteix:

Els blau-i-negres tenen baixes per aquest partit

Els blau-i-negres tenen baixes per aquest partit

El Junior inicia la temporada al grup 3 de Segona Catalana al camp de la Unificación Bellvitge aquest diumenge a dos quarts de set de la tarda. Els santcugatencs s'estrenen en un camp difícil i continuen amb les baixes de Pol Barceló, Espada i Manu.

El Municipal de la Feixa Llarga serà l'escenari del tret de sortida de la temporada a Segona Catalana per al Junior. Els blau-i-negres tenen davant un vell conegut amb el que van coincidir fa dues temporades i que, en opinió de Francesc Puig, ha millorat molt des d'aleshores.

Francesc Puig

El Bellvitge ja el coneixem i és un equip amb gent jove i ràpida i un camp que està molt bé. Esperem sumar en el primer partit.


Els santcugatencs es presenten amb tres baixes per aquest partit i amb un balanç d'una victòria, un empat i dues derrotes a la pretemporada. El partit contra la Unificación Bellvitge ha de servir per mesurar l'estat en què arriba el Junior a aquest inici de curs i quin pot ser el seu objectiu aquesta temporada. El matx es disputa aquest diumenge a dos quarts de set de la tarda al Municipal de la Feixa Llarga.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Valdría tambe la pena dir que tampoc contara el Club am Carlos Torrentbo aquesta temporada per la selva marxe.Una autentica llastime.

Enrique Torrentbo Bertral . Enviat el 9/set/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.