El SantCu debuta a Primera Catalana al camp de l'Horta


  • Comparteix:

Imatge del partit entre l'Horta i el SantCu de la temporada passada a Segona Catalana

Imatge del partit entre l'Horta i el SantCu de la temporada passada a Segona Catalana

El Sant Cugat Esport debuta aquest diumenge a Primera Catalana davant l'Horta que com els vermell-i-negres és nouvingut a la categoria. El SantCu buscarà sumar els tres punts davant un vell conegut ja que la temporada passada van coincidir en el grup 2 de Segona Catalana, on els barcelonins es van proclamar campions i els santcugatencs subcampions. Tot i això, el balanç es favorable a l'Horta, amb un empat i una victòria en dos enfrontaments contra els de José Luis Duque.

Arriba l'hora de la veritat per al Sant Cugat Esport, el debut a Primera Catalana. Els santcugatencs jugaran el primer partit contra l'Horta, un dels favorits a l'ascens segons el tècnic vermell-i-negre, José Luis Duque. I és que els barcelonins són un dels equips del grup 1 de Primera Catalana que més s'han reforçat per aquesta temporada. Tot i això, tots dos conjunts ja es van veure les cares la temporada passada a Segona Catalana. En el partit d'anada, l'Horta va aconseguir treure un punt de la ZEM Jaume Tubau gràcies a un gol en el descompte en un partit que el SantCu va acabar amb dos expulsats. El partit de tornada, amb el lideratge en joc, se'l va endur el conjunt local per la mínima en un matx en què els santcugatencs van mereixer més. Tot i això, l'entrenador del Sant Cugat Esport, José Luis Duque, considera que tot el que sigui sumar al camp de l'Horta serà positiu per als santcugatencs.

José Luis Duque

Serà un partit difícil. És favorit a l'ascens. Anem amb molta il·lusió però serà difícil. Tenim molt a guanyar i poc a perdre. Tot el que treiem allà serà important.


El partit entre el Sant Cugat Esport i l'Horta es disputa diumenge a l'estadi Feliu i Codina a partir de les dotze del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.