Nouvallés i Valldoreix A enquadrats al grup 16 de Quarta Catalana


  • Comparteix:

Nouvallés i Valldoreix A, competiran al grup 16 de Quarta Catalana. Valldoreix B, al 19 i Mira-sol Baco al 14

Nouvallés i Valldoreix A, competiran al grup 16 de Quarta Catalana. Valldoreix B, al 19 i Mira-sol Baco al 14

Atlètic Nouvallés i Valldoreix A han quedat enquadrats en el grup 16 de Quarta Catalana en el sorteig d'aquest dijous a la Federació Catalana de Futbol. Aquest emparellament provoca que, com la temporada passada, i hagi derbi santcugatenc en aquesta categoria. El segon equip dels valldoreixencs jugarà en el grup 19 mentre que el Mira-sol Baco ho farà al 14. En els propers dies quedarà definit el calendari de competició. El cap de setmana del 23 de setembre començarà la temporada regular per aquests equips.

Com l'any passat, hi haurà derbi santcugatenc a Quarta Catalana. De nou, el 'Nouva' i el Valldoreix A competiran, igual que la temporada passada, al grup 16 d'aquesta categoria. Pel que fa a la campanya passada la balança es va declinar favorablement als blau-i-grocs, ja que van golejar (4-1) a l'anada i van guanyar per la mínima a la tornada (2-3). A més el Nouvallés va finalitzar la temporada a la part mitja de la classificació mentre que els valldoreixencs van finalitzar l'any a la part baixa.

De la seva banda, el segon equip del Valldoreix, el Valldoreix B, passa de jugar del grup 15 al 19, i el Mira-sol Baco, que l'any passat també es trobava en el grup 15, passarà a competir en el grup 14.

La competició començarà el cap de setmana del 23 de setembre, i en els propers dies, la Federació Catalana de Futbol donarà a conèixer el calendari de la nova temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.