Un Junior 'B' en quadre es desfà del Llorençà en la primera jornada de Tercera Catalana

Imatge del primer partit de la temporada del Junior 'B'

El Junior 'B' derrota el Llorençà (2-0) amb un partit marcat per la bona primera part dels locals. Un gol de Moretones i un de Carlos han donat els primers punts de la temporada a la segona plantilla dels blau-i-negres.

El Junior 'B' comença amb bon peu la temporada 2012/13 a Tercera Catalana. L'equip santcugatenc s'ha sabut imposar a les nombroses baixes i ha superat un Llorençà poc productiu en atac. Moretones amb un bon xut dins l'àrea ha obert la llauna després d'una combinació en banda esquerra amb Cortés. Els locals han disposat d'un parell d'ocasions per ampliar la distància per mitjà d'Arnau i Uri, però no ha estat fins les acaballes del primer temps que han fet el definitiu 2-0 amb un gran xut de Carlos.

En la represa, el cansament ha passat factura als locals que han vist com el Llorençà disposava d'un parell d'ocasions clares en els primers minuts de segona part. En una jugada embolicada dins l'àrea visitant, el Junior podria haver sentenciat el matx però en cap de les tres rematades els locals han estat encertats de cara a porteria. El bon joc de la primera part s'ha anat diluïnt progressivament i amb ell les ocasions de gol i el partit. El tècnic blau-i-negre, Pepe Díaz, explica els moments claus del matx.