Nouvallés i Mira-sol inicien la lliga com a visitants, el Valldoreix com a local


  • Comparteix:

Definit el calendari de competició per al Nouvallés, Mira-sol Baco i el Valldoreix A i B

Definit el calendari de competició per al Nouvallés, Mira-sol Baco i el Valldoreix A i B

L'Atlètic Nouvallés, del grup 16 de Quarta Catalana, iniciarà la temporada com a visitant al camp de la Plana, mentre que, en el mateix grup, el Valldoreix A, ho farà com a local davant el Fenicia, candidat a l'ascens. Al grup 14, el Mira-sol Baco debutarà al camp del Castellbisbal, que aquesta temporada ha baixat de Tercera Catalana i es perfila com el gran favorit del grup. Per la seva banda, el Valldoreix B, que competirà en el grup 19, debutarà com a local contra el Sagrerenc i tancarà la lliga contra l'Alegria, també com a local. Tot i que un principi la lliga havia de començar el cap de setmana que ve, finalment la Federació Catalana de Futbol ha decidit que sigui el cap de setmana del 6 i 7 d'octubre.

Després que la setmana passada es coneguessin els grups en els quals jugaran els equips santcugatencs de Quarta Catalana, la Federació Catalana de Futbol ha fet públic el calendari de competició. En el grup 16, on es troba l'Atlètic Nouvallés i el Valldoreix A, cara i creu per tots dos equips. El 'Nouva' començarà la temporada com a visitant al camp de La Plana, conjunt amb qui ja es van enfrontar la temporada passada. En principi, els blau-i-grocs són favorits tot i no ser locals ja que els barcelonins van finalitzar la temporada en la part baixa. De la seva banda, el Valldoreix, que és un dels equips que més s'ha reforçat, rep la visita del Fenicia, que el curs passat va anar de més a menys. Tot i això, és un clar aspirant a l'ascens de categoria. Aquest any, el derbi entre els dos santcugatencs arribarà d'hora, a la tercera jornada. El Nouvallés finalitzarà la temporada al camp del Milan Hospitalet mentre que els valldoreixencs rebran el Krill - Can Cervera.

Al grup 14, mala sort pel Mira-sol Baco que visita el camp del Castellbisbal, conjunt que aquesta temporada ha descendit de Tercera Catalana i es perfila com el principal favorit per aconseguir l'ascens. Els mirasolencs tancaran la temporada visitant el Can Colapi de Terrassa.

La representació santcugatenca a la Quarta Catalana la tanca el Valldoreix B que iniciarà la lliga al Municipal de Vallvidrera davant el Sagrerenc i tancarà la temporada, també com a local, contra l'Alegria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.