L'Olesa, un dels equips més reforçats de Segona Catalana, venç al camp del Junior

El Junior FC perd (2-3) contra el CF Olesa de Montserrat en un partit intens, corresponent a la segona jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs s'han avançat passat el primer quart d'hora de partit, però els olesans han capgirat el marcador abans d'arribar al descans. Al minut 63 Arnau ha empatat amb un golàs de falta, però al tram final els visitants han fet el gol de la victòria mitjançant Peke.

L'Olesa, un dels conjunts que més i millor ha fitxat enguany al grup 3 de Segona Catalana, ha començat el matx demostrant el seu nivell, amb el control de la pilota i amb dues clares ocasions de gol. No obstant això, ha estat l'equip local el que s'ha avançat primer. Xavi ha rematat una bona internada per l'esquerra de l'equip blau-i-negre i el Junior s'ha posat per davant en el marcador tot i no dominar en el joc. Ara bé, l'alegria local ha durat poc. Al minut 18, dos més tard que el primer gol, Raimon ha comès un penal per mans dins l'àrea i Peke l'ha transformat enganyant el porter local. L'afició de l'Olesa seguia animant, i al minut 24 ha capgirat l'electrònic amb una jugada d'estratègia a pilota parada, obra de Sanchís. Els darrers 10 minuts de la primera meitat el ritme del matx ha minvat, i després del descans els santcugatencs han sortit amb la intenció d'avançar línies i pressionar més a dalt del camp. De fet, al minut 61 aquesta aposta s'ha vist recompensada amb el gol de l'empat, una obra d'art d'Arnau que ha fet el segon gol del seu compte particular amb un precís xut de falta. Amb el gol els blau-i-negres han cregut en les seves opcions, però al minut 73 de nou Peke ha llançat una galleda d'aigua freda als santcugatencs, anotant el tercer gol per als olesans i donant els tres punts al seu equip. El tècnic del Junior, Francesc Puig, ha destacat la joventut i la falta d'experiència del seu equip com una de les claus per explicar la derrota.