L'MC Sant Cugat necessita jugadores per seguir competint a Divisió d'Honor


  • Comparteix:

L'MC Sant Cugat afronta una nova temporada a la Divisió d'Honor

L'MC Sant Cugat afronta una nova temporada a la Divisió d'Honor

L'equip femení del MC Sant Cugat de futbol sala iniciarà la temporada amb només set jugadores i es planteja la possibilitat de retirar-se de la competició si no amplien la plantilla segons l'entrenador de l'equip, Frank Ramo. Les santcugatenques juguen la primera jornada de Divisió d'Honor, màxima categoria catalana, aquest dissabte quan rebran el Mont-roig a les quatre de la tarda al pavelló de Can Llobet de la Floresta.

Amb només set jugadores afronta la nova temporada l'MC Sant Cugat femení de futbol sala. D'aquestes set, només tres asseguren la seva presència cada jornada de competició. Les altres quatre integrants del conjunt santcugatenc tenen problemes laborals per disputar els partits amb regularitat. Amb aquesta situació a l'horitzó, l'entrenador del l'equip, Frank Ramo, es planteja la possibilitat de retirar l'equip de la competició depenent de com s'iniciï la lliga. Una Divisió d'Honor que dóna el tret de sortida aquest dissabte quan les santcugatenques reben el Mont-roig.

Frank Ramo

Estem pendents de veure com evoluciona la situació de l'equip. Si la situació no millora ens plantegem la possibilitat de retirar l'equip de la competició.


L'MC Sant Cugat-Mont-roig es disputa aquest dissabte a partir de les quatre de la tarda al pavelló de Can Llobet a la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.