La plantilla del cadet florestà a Divisió d'Honor la formen vuit jugadors


  • Comparteix:

Imatge del cadet que la temporada passada va assolir l'ascens / Font: Olimpycfloresta.net

Imatge del cadet que la temporada passada va assolir l'ascens / Font: Olimpycfloresta.net

L'equip cadet de l'Olímpyc Floresta, que aquest cap de setmana debutarà a la lliga de Divisió d'Honor després d'aconseguir l'ascens de categoria, busca jugadors per completar la plantilla. El conjunt entrenat per Martí Casas compta amb vuit jugadors de pista i un porter però necessita, almenys, un porter més i algun altre jugador per no patir al llarg de la temporada. Els interessats poden anar al pavelló de Can Llobet dimarts i dijous a partir de dos quarts de vuit del vespre o bé contactar a través del web de l'entitat Olimpycfloresta.net.

El cadet florestà debutarà aquest dissabte en la nova categoria, però ho farà gairebé sota mínims ja que disposa d'una plantilla molt justa. El mínim per poder competir són set i un porter. La nova temporada a Divisió d'Honor es presenta il·lusionant per als joves que dirigeix Martí Casas, però no volen acusar les possibles baixes que es produeixin durant la temporada. Per aquest motiu, el tècnic del conjunt florestà fa una crida adreçada a cadets de segon any, preferiblement.


Martí Casas

Necessitem cadets de segon any, que cursen 4t d'ESO, de perfil més tècnic.


Casas, que reconeix que el que ha passat era previsible, atribueix la falta de jugadors d'aquesta categoria al poc suport que té l'esport a la ciutat i potser a l'escassa tirada que té el futbol sala davant altres esports.



Martí Casas

El futbol sala a Sant Cugat està una mica abandonat per tots i no està tan ben muntat com altres esports.


Els interessats es poden presentar als entrenaments del cadet dimarts i dijous a partir de dos quarts de vuit del vespre al pavelló de Can Llobet, la Floresta, o bé contactar amb el club a través del web Olimpycfloresta.net.
El conjunt florestà debutarà en lliga aquest dissabte a la pista del Montcada a les 12 del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.