Un Junior amb 10 cau a Sant Joan Despí, tot i anar guanyant 0 a 2

Imatge del defensa del Junior, Carles Solivelles

El Junior perd (3-2) al camp del Sant Joan Despí a la tercera jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs han vist com guanyant (0-2) el partit ha canviat arran de l'expulsió de Cristian i el Sant Joan Despí ha remuntat el matx. Amb la derrota, els blau-i-negres sumen un punt en tres partits.

Poc feia presagiar aquest resultat en contra del Junior quan Rafiu anotava el 0 a 2 en el primer temps. I és que en els minuts inicials els santcugatencs han mostrat una gran efectivitat i han posat el partit molt de cara amb gols de Suriol i Rafiu. Però abans d'arribar a la mitja part, l'àrbitre ha expulsat a Cristian per doble groga, i a partit d'aquí el matx ha canviat radicalment. Francesc Puig ha canviat de posició a Manu, passant del migcentre a la defensa i el Junior ha perdut el control del partit.

En el segon temps, el Sant Joan Despí ha aconseguit remuntar el matx en pocs minuts aprofitant la superioritat numèrica. Els santcugatencs han intentat tornar a empatar, però s'han trobat amb un conjunt local molt ben plantat al camp i donant poques opcions a l'atac santcugatenc.

El tècnic del Junior, Francesc Puig, creu que l'expulsió ha estat determinant per al resultat final.

Francesc Puig

Era un partit que se'ns ha posat molt bé i que podíem sentenciar als contraatacs, però l'expulsió ens ha matat.

Amb aquest punt els santcugatencs es queden a la part baixa de la taula amb un sol punt i la següent setmana reben la visita del Ciudad Cooperativa de Sant Boi, segon classificat del grup 3 de Segona Catalana.