Debut local al grup 2 de Tercera Divisió de l'Olímpyc Floresta


  • Comparteix:

Debut de l'Olímpyc a Can Llobet contra el Can Tito Vilanova

Debut de l'Olímpyc a Can Llobet contra el Can Tito Vilanova

L'Olímpyc Floresta inicia el curs al grup 2 de Tercera Divisió davant un clàssic de la categoria, el Can Tito Vilanova. Els florestans començaran la temporada a Can Llobet aquest dissabte a les sis de la tarda, amb una plantilla jove i en el debut en partit oficial del seu entrenador, Xaloc Rion. L'Olímpyc ha completat una pretemporada amb tres victòries i dues derrotes davant rivals com el Ripollet o els juvenils de Barça i Marfil Santa Coloma.

Després d'una temporada 2011-12 en què l'Olímpyc va acabar en cinquena posició i va tenir l'al·licient de disputar dos derbis amb el Futbol Sala Sant Cugat, els florestans han variat la seva plantilla per enguany fent-la més jove, amb més desplegament físic però amb menys experiència. De fet, la novetat també es troba en el cos tècnic. Xaloc Rion debuta com a entrenador de l'equip que havia capitanejat els darrers anys i ho fa contra un equip clàssic de Tercera Divisió, el Can Tito Vilanova. Un partit on, per al jugador de l'Olímpyc Floresta Martí Casas, es veurà un conjunt florestà molt fort físicament i en bon estat de forma.

Martí Casas

Crec que físicament arribem molt bé, posant les coses difícils al Xaloc en el sentit de saber qui escollir per jugar.



La pretemporada per als florestans s'ha completat amb victòries sobre Escola Pia i Cervelló, de Territorial, i contra el Barça juvenil, de categoria Nacional. Les dues derrotes han arribat contra un altre equip de Nacional juvenil, el Marfil Santa Coloma, i contra el Ripollet, també de Tercera Divisió però al grup 1. En qualsevol cas, com assegura Casas, l'hora de la veritat arriba aquest dissabte i no a la pretemporada.

Martí Casas

És un equip que posa les coses difícils, és el primer partit per tant dubto que tinguem referències de pretemporada i ara és quan les coses es veuen de debó.


El matx entre florestans i vilanovins serà a Can Llobet aquest dissabte a les sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.