Un gol d'Abdul dóna la primera victòria al SantCu a Primera Catalana


  • Comparteix:

Els santcugatencs ja saben que és guanyar a Primera Catalana

Els santcugatencs ja saben que és guanyar a Primera Catalana

El Sant Cugat Esport guanya (0-1) al camp del Cerdanyola a la tercera jornada del grup 1 de Primera Catalana. Un gol d'Abdul a falta de cinc minuts per al final, serveix perquè els santcugatencs sumin la primera victòria de la temporada i amb cinc punts se situen tercers a la classificació, empatat amb l'Horta i el Granollers.

Tot i ser un camp molt difícil per les reduïdes dimensions i el joc directe del rival, el Sant Cugat Esport ha sabut adaptar-se a les circumstàncies i treure els tres punts amb un gol gairebé a les acaballes del matx obra d'Adbul. La nota negativa del partit ha estat la lesió de Serrat, que ha hagut d'abandonar el camp amb un fort cop al nas.

El tècnic del Sant Cugat Esport, José Luis Duque, destaca la bona feina del seus jugadors aplicant en el camp tot el que han treballat en els entrenaments durant la setmana.

José Luis Duque

Ja sabíem que veníem a un camp complicat i ho hem treballat durant la setmana. Estic content que ha donat els seus fruits.


La següent jornada el SantCu rep a la ZEM Jaume Tubau la visita del Masnou, cinquè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.