Junior i Valldoreix sumen els tres punts mentre que la Penya Blaugrana perd


  • Comparteix:

El Junior guanya per 4-3 i es col·loca cinquè a la classificació

El Junior guanya per 4-3 i es col·loca cinquè a la classificació

Sort dispar per als equips santcugatencs de Tercera Catalana i victòria per al Valldoreix a Quarta Catalana. A Tercera Catalana, el Junior B guanya el seu partit de la tercera jornada de lliga davant el Can Boada (4-3). Per contra, la Penya Blaugrana ha perdut el seu partit amb la Sabadellenca B (3-0) al Municipal La Creu de Sabadell. A Quarta Catalana, el Valldoreix B ha debutat amb victòria davant el Sagrerenc contundentment (9-3).

El Junior s'ha imposat per (4-3) davant el Can Boada en un partit on els locals han guanyat (4-3). Els locals dominaven al minut 38 de la primera part (4-1), però en els últims minuts de partit l'equip de Terrassa ha aconseguit dos gols per reduir la distància i signar el definitiu (4-3). El Junior es col·loca en cinquena posició després d'aquesta victòria.

En el mateix grup, la Penya Blaugrana ha perdut (3-0) davant la Sabadellenca B. La mitja part ha finalitzat amb empat a zer. Tots els gols de l'equip sabadellenc han arribat a la segona part aconseguint el (3-0) final. Després d'aquesta derrota, la Penya Blaugrana es col·loca en la tretzena posició amb només una victòria a la lliga.

A Quarta Catalana, aclaparadora victòria del Valldoreix amb el Sagrerenc per (9-3), els valldoreixencs anavan perdent 1-2 en el minut 18, l'equip de Valldoreix ha remuntat per acabar guanyant (9-3) . Els valldoreixencs encapçalan la classificació a la primera jornada de lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.