El tècnic Edu Alonso deixa l'Olímpyc 'B' i el substituirà José Rodríguez


  • Comparteix:

José Rodríguez, nou entrenador de l'Olímpyc Floresta 'B' / Font: Olímpyc Floresta

José Rodríguez, nou entrenador de l'Olímpyc Floresta 'B' / Font: Olímpyc Floresta

L'Olímpyc Floresta 'B' canvia d'entrenador abans de començar la temporada. El que havia de ser el tècnic del segon equip florestà, Edu Alonso, es farà càrrec d'un projecte solidari i la seva funció l'assumirà José Rodríguez, tècnic que ha recomanat el mateix Alonso. Rodríguez ha assegurat a Cugat.cat que, tot i la joventut de la seva plantilla, l'equip 'donarà guerra'.

Tot i l'il·lusionant projecte que s'havia proposat Edu Alonso, una nova sortida professional ha fet impossible que es pugui fer càrrec del segon equip de l'Olímpyc Floresta. Alonso marxarà a Amèrica del Sud a coordinar un projecte solidari, motiu pel qual deixa l'equip a les mans de José Rodríguez. Així ho ha confirmat a Cugat.cat el responsable de comunicació de l'Olímpyc Floresta, Pol Moragas.

Pol Moragas

Tot i tenir tancat el fitxatge d'Edu Alonso, li van oferir una feina d'última hora i no va poder seguir amb nosaltres tot i la il·lusió que tenia.


José Rodríguez s'ha format com a jugador i tècnic al Les Botigues de Sitges, i arriba carregat d'il·lusió amb el nou projecte. L'entrenador assegura que la plantilla s'acabarà de tancar del tot a finals de setmana i afirma que, tot i la joventut dels seus jugadors, aniran a per totes.

José Rodríguez

Són molt joves, mancarà una mica d'experiència però veig moltes ganes i molt compromís, donarem guerra segur.


El debut de l'Olímpyc Floresta 'B' tindrà lloc el 21 d'octubre, quan els de Rodríguez visitaran la pista de l'Athlètic Castellar.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.