L'Olímpyc Floresta juga contra l'Altafulla FS, equip ascendit de Territorial


  • Comparteix:

Imatge de la celebració del gol de Martí Casa que va donar la victòria contra el Can Tito Vilanova

Imatge de la celebració del gol de Martí Casa que va donar la victòria contra el Can Tito Vilanova

L'Olímpyc Floresta visita la pista de l'Altafulla FS en la segona jornada del grup 2 de Tercera Divisió, després de l'agònica victòria a casa contra el Can Tito Vilanova. Martí Casas va anotar el gol del triomf als instants finals, gol que col·loca els florestans cinquens després de la primera jornada. De la seva banda, l'Altafulla, conjunt ascendit aquesta temporada de Territorial Catalana, va perdre per la mínima a la pista del Gavà i encara no ha sumat cap punt. El partit, aquest dissabte a les sis.

Després de la immillorable manera de començar la temporada, amb un gol al darrer segon de Martí Casas que va fer esclatar l'ànim de l'afició florestana, els de Xaloc Rion presenten batalla per primera vegada aquesta temporada com a visitants. I ho faran amb un equip nouvingut a la categoria, ja que ha pujat a Tercera Divisió després de quedar en el primer lloc del grup 2 de Territorial Catalana. Els d'Altafulla van començar la competició a la pista del Gavà FS, un altre nouvingut però des d'un origen diferent. Els de Gavà van ser penúltims del grup 3 de Segona Divisió B, i van descendir a Tercera, i tot i començar com a locals, el partit contra els altafullencs va ser ajustat (3-2). De fet, el tècnic de l'Olímpyc, Xaloc Rion, destaca la il·lusió i la força d'un equip recent ascendit i el perill que té a les primeres jornades.

Xaloc Rion

Les primeres jornades contra un equip que acaba de pujar sempre són difícils, tenen la il·lusió de les primeres jornades, però si seguim treballant així som favorits a tots els camps.


Pel que fa a l'estat físic de l'equip Diego torna després de no ser-hi a la primera jornada, i qui serà baixa per motius laborals és Pablo. El matx entre florestans i altafullencs, aquest dissabte a les sis al Pavelló d'Altafulla.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.