El Sant Cugat Esport fa públic l'acord amb el Barça en la seva presentació


  • Comparteix:

Un instant de la presentació del SantCu

Un instant de la presentació del SantCu

El SantCu sorprèn, de nou, amb un acte espectacular que ha servit per presentar en societat els 33 equips d'aquesta temporada, més de 500 jugadors i jugadores. La festa ha tornat a posar de manifest la vocació solidària i formativa del club vermell-i-negre, que ha sorprès amb l'acord de col·laboració amb el FC Barcelona, fet públic durant la cerimònia. La presentació solidària del SantCu ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, el director del Consell Català de l'Esport, Albert Marco, el director tècnic del Futbol Formatiu del Barça, Guillermo Amor i representants de la Federació Catalana de Futbol i el CF Damm entre altres.



La graderia de la ZEM Jaume Tubau s'ha tornar a omplir de famílies que no s'han volgut perdre la presentació en societat dels equips del Sant Cugat Esport per aquesta temporada. Un espectacle de llum, música i color que ha impressionat als qui ho presenciaven per primer vegada i ha tornat a agradar als qui ja el coneixien. Malgrat l'amenaça de pluja, la festa ha transcorregut amb normalitat i més d'un, com el president Llorenç, ho ha celebrat al final, satisfet i il·lusionat per molts motius.


Llorenç Santasusagna

Em fa molta il·lusió la participació de jugadors i jugadores. Em fa molta il·lusió que hagin triat Segundo Naranjo com el personatge SantCu. Em fa molta il·lusió veure la graderia plena de gent i l'alegria dels nens en aquests moments.


Els protagonistes, els més de 500 jugadors i jugadores vermell-i-negres amb els seus tècnics i delegats, han desfilat per la gespa al ritme de la música i entre els aplaudiments del públic, amb una ovació especial per a l'equip SantCu-ASDI. Després de l'acte solmene de la hissada de la bandera, a càrrec de qui ha estat enguany el personatge del SantCu, Segundo Naranjo, l'acte s'ha omplert de simbolisme amb la reprentació dels valors solidaris. Valors que com ha destacat l'alcadessa, Mercè Conesa, coincideixen amb els de la ciutat.


Mercè Conesa

El SantCu reflecteix molt bé el que és la ciutat i la ciutadania de Sant Cugat. És una ciutat jove, solidària, que s'implica amb els que tenen més dificultats. És un mirall.


Per al final han quedat els parlaments i la sorpresa més important de la nit, la presentació pública del conveni de col·laboració entre el SantCu i el Barça, que permetrà, entre moltes altres coses que els jugadors vermell-i-negres que destaquin passin a formar part de la disciplina blaugrana. El director tècnic del Futbol Formatiu del Barça, Guillermo Amor, ha estat l'encarregat de donar la notícia durant els parlaments. L'exjugador barcelonista s'ha mostrat gratrament sorprès per l'acte.


Guillermo Amor

Ha estat una festa fabulosa. No havia estat mai aquí, però m'havien comentat alguna cosa. M'ha sorprès, m'ha agradat moltíssim.



La celebració ha finalitzat, deprés d'hora i mitja, amb l'himne del SantCu i la satisfacció d'haver presentat tots i cadascun dels equips que aquesta temporada lluiran la samarreta vermell-i-negre arreu del país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.