El Junior B, la PB Sant Cugat i el Valldoreix B perden els seus partits

La Penya Barcelonista Sant Cugat encadena la segona derrota consecutiva / Font: PB Sant Cugat

Mala jornada per als equips santcugatencs de 3a i 4a Catalana, amb tres derrotes. El Junior B perd el seu primer partit de lliga davant el Sant Pere Nord (2-1), la Penya Blaugrana Sant Cugat cau a casa davant el Juventud 25 de Septiembre (0-3) i el Valldoreix B també perd contra la Penya Barcelonista UDAF Sant Martí (3-2).

El Junior B ha perdut la seva condició d'imbatut perdent (2-1) davant el Sant Pere Nord al Municipal de Sant Pere de Terrassa. Els santcugatencs han començat guanyant el partit després el gol d'Eduard Fernández al minut 48, però nou minuts més tard els egarencs han aconseguit el gol de l'empat i en el 67 han marcat el definitiu 2-1. El Junior B se situa en la setena posició després d'aquesta derrota.

La Penya Blaugrana Sant Cugat, de la seva banda, suma la seva tercera derrota en lliga, segona consecutiva, davant el Juventud 25 de Septiembre (0-3). Els de Rubí han estat superiors a la Penya Blaugrana, que a la primera part ja perdia per dos gols. Els santcugatencs només sumen una victòria i se situan en la 15a posició de la classificació amb només tres punts.

A Quarta Catalana, el Valldoreix B cau (3-2) davant la Penya Barcelonista UDAF Sant Martí. Els valldoreixencs mai han tingut l'opció d'anar per davant en el marcador i ja perdien per (3-0) al minut 70 de partit. El Valldoreix B ha reduït distàncies en els minuts 77 i 89 per signar el (3-2) final. Els valldoreixencs se situen en la quarta posició amb tres punts de sis possibles.