El SantCu fa un codi ètic amb implicació per a tots els membres del club


  • Comparteix:

Imatge de celebració dels jugadors de les categories inferiors / Font: Santcu.cat

Imatge de celebració dels jugadors de les categories inferiors / Font: Santcu.cat

Després de cinc mesos de l'adhesió del Sant Cugat Esport al projecte Sport Ethic Seal (SES) de la Fundació Itinerarium, el club santcugatenc posa en marxa el codi ètic per promoure i garantir la practica ètica de tots els seus membres. El nou codi ètic del SantCu, aprovat en junta, s'ha presentat als entrenadors i en breu es donarà a conèixer als jugadors i a la massa social. Aquest primer any serà d'implantació fins assolir definitvament el segell distintiu, que es lluirà en els braçals dels capitans.

El maig el SantCu es convertia en el segon club de Catalunya, després del Vila Olímpica, en signar un conveni de col·laboració amb el projecte SES de la Fundació Itinerarium. Pràcticament alhora constituïa la comissió ètica del club, integrada per dos membres de junta directiva, dos tècnics, dos jugadors i dos pares per tirar endavant un projecte que vol treballar els valors i l'ètica esportiva a l'entitat. Ara, el codi ètic és una realitat. L'impulsor del projecte i directiu del SantCu, Jaume Garcia, reconeix que el club sempre ha estat molt sensible a la promoció dels valors.


Jaume Garcia

Sempre hem estat un club sensible al treball dels valors. El segell de valoració SES és una evaluació continua. És la manera de comportar-se de tot un club.


El nou codi ètic ja s'ha presentat als entrenadors del club, i pròximanent la comissió ètica el donarà a conèixer a tots els jugadors. l'Sport Ethic Seal (SES) tutela aquest projecte del SantCu i vetlla perquè s'assoleixin els objectius. De moment, aquest primer any serà d'implantació, com assegura Garcia.


Jaume Garcia

Aquest és un any d'implantació. A partir de l'any vinent podrem lluir en els braçals el logo SES com a membre de la xarxa social de la Fundació Itinerarium.




El nou codi ètic del Sant Cugat Esport implica tots els membres del club, esportistes, entrenadors, pares i directius, entre altres.



  • Comparteix:

COMENTARIS

El Codi està disponible al web del club, www.santcu.cat. Per accedir directament, es pot fer servir el següent enllaç: http://www.santcu.cat/projectes_1/_CAFjuKR7gbW-vR2QfCiM-DRJY065xwBErK9xgaWjgUtAUU1vLIVChw

Ferran Benet. Enviat el 4/oct/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.