Arriba l'hora de la veritat per al Nouvallés, Mira-sol Baco i Valldoreix 'A'


  • Comparteix:

Els equips santcugatencs de Quarta Catalana inicien aquest cap de setmana la competició

Els equips santcugatencs de Quarta Catalana inicien aquest cap de setmana la competició

Atlètic Nouvallés, Valldoreix 'A' i Mira-sol Baco inicien aquest cap de setmana la competició a Quarta Catalana. Nouvallés i Mira-sol juguen a domicili mentre que el Valldoreix inicia la lliga com a local. L'altre equip santcugatenc d'aquesta categoria, el Valldoreix 'B', ja fa dues setmanes que es troba en competició i aquesta jornada juga com a visitant.

Arriba una nova temporada per als conjunts santcugatencs de Quarta Catalana amb objectius ambiciosos. Al grup 14, el Mira-sol Baco, amb molts canvis a la plantilla respecte la temporada passada, visita dissabte a les cinc de la tarda el camp del Castellbisbal. el conjunt local acaba de baixar de Tercera Catalana i és un dels favorits a l'ascens.

En el grup 16, el Valldoreix 'A' debuta diumenge a dos quarts de cinc de la tarda rebent el Fenicia. Després dels reforços que han fet els valldoreixencs s'espera un partit igualat entre dos conjunts que volen estar a la part alta de la classificació. En el mateix grup, el Nouvallés visita el camp del La Plana dissabte a les vuit del vespre. A priori els blau-i-grocs són favorits per aquest matx ja que la temporada passada el 'Nouva' va finalitzar la lliga en la zona tranquil·la mentre que el La Plana ho va fer a la part baixa.

Qui ja fa dues setmanes que ha començat la competició és el Valldoreix 'B'. Els valldoreixencs visiten, en la tercera jornada del grup 19, el camp del Parc 'B'. Els verd-i-blancs són cinquens a la classificació amb tres punts, després d'una victòria i una derrota.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.