El Junior busca la segona victòria a la lliga contra el Marianao Poblet


  • Comparteix:

Carles Solivelles en una acció de partit

Carles Solivelles en una acció de partit

El Junior CF rep el Marianao Poblet a la 8a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs esperen continuar sumant després de dues setmanes consecutives puntuant i intentar sortir així de la zona baixa de la taula. El matx es disputarà aquest dissabte a partir d'un quart de cinc de la tarda a les instal·lacions del Junior.

Els santcugatencs sembla que han començat a agafar-li el pols a la categoria i comencen a millorar els seus resultats. En les dues darreres jornades han sumat quatre dels sis punts en joc, continuant amb la seva ratxa golejadora. Però el problema en defensa continua, sent l'equip més golejat del seu grup tot i tenir un partit menys. En canvi, són el tercer conjunt més golejador fet que demostra que una millora a la parcel·la defensiva faria pujar molt a l'equip, tot i que en el darrer partit el tècnic del Junior, Francesc Puig, creu que van estar millor que en d'altres enfrontaments.

Francesc Puig

Defensivament l'equip va estar bé i espero que les errades puntuals que ens maten no es produeixin més i deixem la porteria a zero.


El Marianao Poblet està situat a mitja taula amb 11 punts en set jornades. Els de Sant Boi són un conjunt perillós tant a casa com a fora i sumen tres victòries, dos empats i dues derrotes aquesta temporada.

El matx entre el Junior i el Marianao Poblet es disputa aquest dissabte a un quart de cinc de la tarda. Puig espera recuperar alguns jugadors que la passada jornada van estar tocats com Suriol, Arnau i Català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.