El recent ascendit 5 Martorell CS vol sorprendre Can Llobet


  • Comparteix:

Martí Casas i l'Olímpyc Floresta volen tornar a fer vibrar la seva afició

Martí Casas i l'Olímpyc Floresta volen tornar a fer vibrar la seva afició

L'Olímpyc Floresta rep un altre rival trampa en la cinquena jornada del grup 2 de Tercera Divisió, el recent ascendit 5 Martorell Club Sala. Els del Baix Llobregat sumen només tres punts, però amb dos partits disputats. A més, els tres punts els han sumat contra Riera de Cornellà, un dels principals rivals de la competició. El matx es disputarà a Can Llobet aquest dissabte a les sis de la tarda.

L'Olímpyc Floresta vol seguir sumant i mantenir-se a la part alta de la classificació, on es troba a dia d'avui, empatat al capdavant amb 10 punts en quatre jornades. Els florestans venen d'obtenir una victòria de prestigi a la complicada pista del Sant Vicenç CFS (2-4), i no es volen deixar sorprendre per un rival que, tal com destaca el jugador de l'Olímpyc Albert Cardona, juga amb la il·lusió i la intensitat d'aquell que se sap nouvingut a la categoria.

Albert Cardona

Aquests equips que acaben de pujar tenen més ganes, més motivació per ser una nova lliga. S'ha d'estar molt atent.


El 5 Martorell Club Sala ha disputat només dos partits en aquestes primeres quatre jornades. Els enfrontaments contra Salou i Gavà FS van quedar ajornats, així que fins aquesta jornada només han jugat contra dos dels candidats a estar a les posicions capdavanteres, el FS Pallejà i el Riera de Cornellà, i amb molts bons resultats. Amb els del Baix Llobregat només van perdre d'un gol, i amb el Riera van aconseguir sorprendre i vèncer a domicili amb un partit ajustat (5-6), resistint durant els minuts finals. Així doncs, partit trampa per als nois de Xaloc Rion, que rebran els de Martorell aquest dissabte a les sis a Can Llobet.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.