Duel entre FS Sant Cugat i Bonaire per fer-se amb el lideratge del grup


  • Comparteix:

Al pav 3 la iniciativa ha de ser del FS Sant Cugat

Al pav 3 la iniciativa ha de ser del FS Sant Cugat

El Futbol Sala Sant Cugat, segon classificat, rep aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda al pav 3 el Bonaire, líder del grup 1, en la 5a jornada de Tercera Divisió. Un gol de diferència a favor dels terrassencs els separa a la classificació en aquest inici de lliga on ambdós equips juntament amb el Sagarra són els únics que ho han guanyat tot. Per aquest compromís els vermell-i-negres sumen la baixa d'Adri Peiró a les ja conegudes de Richi, Enrique i Carlos Suay, que continua de viatge.

La cinquena jornada de lliga ens proposa un derbi atractiu entre els dos equips que, ara mateix, ocupen la primera i la segona posició a la classificació. FS Sant Cugat i Bonaire, a més de Sagarra, són els tres únics conjunts que ho han sumat tot i només la diferència de gols els atorga la posició que ocupen. Amb les forces tan igualades, el partit es preveu interessant ja que passi el passi un dels dos cedirà per primera vegada en aquest campionat. El tècnic del FS Sant Cugat, Dani Mosteiro, treu importància al resultat que es produeixi perquè creu que aquest partit és només 'una batalla, i la guerra és molt llarga'. Per a Mosteiro la clau estarà en imposar el propi joc en el partit.


Dani Mosteiro

Hem de ser forts a casa. Hem d'intentar imposar el nostre joc i cometre les menys errades possibles. Qui impossi el seu joc potser tindrà el partit.



Els terrassencs tenen com a principal virtut el joc d'equip. Com assegura Mosteiro 'és un bloc compacte que prioritza el bé comú'. Per aquesta raó els vermell-i-negres s'hauran de mostrar més sòlids que mai i assegurar el seu joc per fer bona la seva condició de local. A casa, el FSSC ha derrotat per la mínima (3-2) el CN Caldes i ha golejat el Manlleu (7-2). Per la seva banda, el Bonaire ha saldat amb dues victòries les visites a Manlleu (6-7) i Rubí (2-8).

Una setmana més, el capítol de baixes continua creixent. A les ja sabudes de Richi, Enrique i Carlos Suay, de viatge per motius professionals, s'afegueix la d'Adri Peiró, per un compromís personal. No obstant això, el tècnic Dani Mosteiro utilitzarà la resta de disponibles, vuit jugadors de pista més dos porters.

El partit, corresponent a la cinquena jornada del campionat de Tercera Divisió, tindrà lloc aquest dissabte a partir de dos quarts de set de la tarda al pav 3.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.