Les errades defensives condemnen el Junior al camp del Juventud Prat

Raziu ha marcat gol, però el Junior ha perdut al camp del Juventud Prat

El Junior cau derrotat (2-1) al camp del Juventud Prat a la jornada 9 del grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs han fet un bon partit, però les errades defensives han condemnat l'equip de Francesc Puig que continua sense guanyar a domicili i en zona de descens.

Els blau-i-negres continuen sense guanyar lluny de Sant Cugat. Aquesta jornada l'equip de Francesc Puig ha fet un bon partit segons el tècnic, però s'ha topat amb dues errades defensives importants i una actuació arbitral molt polèmica. El matx ha començat amb gol al quart d'hora dels locals, però el golejador del Junior Abu Rafiu ha fet l'empat set minuts més tard. Sense temps per celebrar el gol de l'empat, el Junior rebia el segon gol del conjunt del Baix Llobregat. La segona part ha estat marcada per la falta de punteria dels blau-i-negres i els dos possibles penals no xiulats per l'àrbitre segons Francesc Puig.