El SantCu perd al camp del Mollet al minut 92 després de fer un bon partit

Imatge del partit entre el Mollet i el SCE / Font:Vallesvisio.cat

El Sant Cugat Esport perd (3-2) al camp del Mollet després de dominar bona part del partit i avançar-se dos cops al marcador en matx corresponent a la jornada 9 del grup 1 de Primera Catalana. Els de José Luis Duque han fet un matx molt complet, però han encaixat el gol de la derrota en el minut 92 del partit.

El SantCu tenia un examen important al camp del Mollet, un dels favorits per pujar a Tercera Divisió. Els santcugatencs han fet un matx molt bo tant en defensa com en atac. El primer temps ha estat de color vermell-i-negre amb molta més possessió de pilota per als de José Luis Duque que han marcat el primer gol obra d'EgaÑa de penal. Els primers 45 minuts han acabat amb avantatge vermell-i-negra. A la represa, el Mollet ha empatat a l'inici del segon temps obra de Novo. Quan els locals començaven a tenir més domini de la pilota, contraatac de llibre dels santcugatencs iniciat per Jonhy i culminat per Djailson. Restaven 15 minuts i semblava que el Mollet no reaccionaria. El local Dani Arqués ha marcat l'empat en una brillant jugada d'estratègia. Els darrers 10 minuts de matx han estat plens d'emoció amb atacs constants de tots dos equips. Finalment al minut 92, el santcugatenc Berni feia el tercer per al Mollet entrenat per un altre santcugatenc, Jordi Muñoz. El tècnic del SantCu, José Luis Duque, lamenta la derrota, tot i el bon joc del seu conjunt.

José Luis Duque

Amb l'1 a 2 hem tingut ocasions per tancar el partit, però hem perdonat i hem acabat perdent el matx.

Després d'aquesta jornada, el SantCu suma 13 punts i és novè a la classificació. Ara els vermell-i-negres tenen dos partits com a locals quan rebran el Farners i la Gramanet B.