El SantCu guanya el Farners i no perd de vista la part alta de Primera Catalana


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport derrota (2-1) el Farners en un partit marcat per un penal i l'expulsió del porter visitant en el minut cinc. Egaña de penal i Djailson han fet els gols de la quarta victòria santcugatenca de la temporada al grup 1 de Primera Catalana.

El SantCu recupera el camí de la victòria a Primera Catalana guanyant (2-1) el Farners, 10è classificat de la lliga que arribava empatat a punts amb els vermell-i-negres. En el minut cinc, el partit s'ha posat de cara per als santcugatencs quan l'àrbitre ha expulsat el porter visitant i ha xiulat penal per una entrada sobre Johnny. Egaña ha transformat la pena màxima i ha avançat el SantCu. Els locals s'han fet amb el control i el Farners esperava les seves oportunitats al contraatac. Una excel·lent jugada de Johnny per la banda l'ha culminat Djailson fent el 2-0. Semblava que el partit havia de ser un passeig per al SantCu, però el Farners ha reduït distàncies amb un gol, obra de Guitart. Morroco, que havia entrat en el minut 26 substituint Toni per precaució, ha pogut fer el tercer abans del descans, però el porter rival ho ha evitat.

A la represa, el SantCu ha sabut adormir el matx i deixar passar els minuts. El Farners ha tingut opcions tímides d'empatar el partit però Jota i la falta de punteria rival han deixat el marcador tal i com estava a la mitja part. Una de les notes positives del matx ha estat la reaparició de Serrat que, tot i lluir una màscara aparatosa, ha pogut jugar uns minuts després de sis jornades de baixa. El tècnic del Sant Cugat Esport, José Luis Duque, creu que la bona lectura del partit ha estat vital per aconseguir els tres punts.

José Luis Duque

Ens ha passat el que passa als altres partits: juguem bé, creem ocasions, però no materialitzem. Estic content perquè hem sabut llegir bé el partit.


Amb aquesta victòria, el SantCu suma 16 punts i se situa en la vuitena posició del grup 1 de Primera Catalana. La setmana vinent, els vermell-i-negres tornen a jugar de locals contra la Gramenet B, quart classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.