El FSSC necessita la victòria per continuar liderant el grup 1 de Tercera


  • Comparteix:

El FS Sant Cugat haurà de lligar els tres punts com ho va fer davant el Bonaire

El FS Sant Cugat haurà de lligar els tres punts com ho va fer davant el Bonaire

El Futbol Sala Sant Cugat rep el Bosco Rocafort barceloní en la 7a jornada de Tercera Divisió després d'empatar tots dos equips en l'última jornada. Els vermell-i-negres han de vèncer un rival que, és quart a només tres punts dels locals, si volen conservar el lideratge. El tecnic del conjunt santcugatenc, Dani Mosteiro, compta amb les baixes de Carlos Suay, per feina, i Jordi Savé i Richi, lesionats. El matx es jugarà a partir de les set de la tarda al pav 3 de la rambla del Celler.

L'última jornada no ha estat propícia per a cap dels dos equips que aquest dissabte es veuran les cares al pav 3. El FS Sant Cugat, tot i ensopegar a la pista del Palau Solità i Plegamans (4-4) ha conservat la primera posició una setmana més. El Sagarra el segueix de prop a només un punt però amb un partit menys. I a continuació es troben Bonaire i Bosco Rocafort, tots dos amb 13 punts. Precisament l'empat (5-5) entre Bonaire i Bosco Rocafort li ha donat una mica més d'aire al conjunt santcugatenc, que com afirma el seu tècnic haurà de guanyar per fer bo el punt de la setmana passada.


Dani Mosteiro

Hem de fer bo el punt de la setmana passada, guanyant aquesta. És un equip que pressiona des del primer minut. Fa un joc molt físic.


Per aquest nou compromís, Dani Mosteiro continua tenint baixes en l'equip. Aquest dissabte Carlos León supleix l'absència del porter Carlos Suay, baixa per motius laborals. A més, Jordi Savé, lesionat a la mà en el partit de la setmana passada, tampoc no es podrà vestir de curt. Richi continua sent baixa una jornada més. Des que ha començat el campionat, el tècnic del FSSC encara no ha tingut disponible la plantilla al complet.

FS Sant Cugat, primer, i Bosco Rocafort, quart, s'enfronten aquest dissabte a partir de les set de la tarda al pav 3 de la rambla del Celler per fer-se amb tres punts que els mantinguin a la part alta de la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.