L'Olímpyc Floresta, líder, rep l'Hospitalet Bellsport B, tercer


  • Comparteix:

L'Olímpyc vol mantenir l'alegria sota les ordres de Xaloc Rion

L'Olímpyc vol mantenir l'alegria sota les ordres de Xaloc Rion

L'Olímpyc Floresta pretén mantenir el lideratge en solitari al grup 2 de Tercera Divisió aconseguit la passada jornada, i per fer-ho ha de creure's la condició d'equip gran contra un dels rivals directes a la part alta de la classificació, l'Hospitalet Bellsport B. Els de la Floresta acumulen 16 punts amb cinc victòries, mentre que els de l'Hospitalet de Llobregat tenen 13 amb quatre triomfs. El partit entre dos candidats a l'ascens, aquest dissabte a les sis a Can Llobet.

Xaloc Rion ho porta dient des de principi de temporada. Per trajectòria, currículum i plantilla, el seu equip ha d'estar lluitant a la zona alta de la classificació, o el que és el mateix, per l'ascens si les coses es fan com s'han de fer. I durant aquestes sis primeres jornades la teoria s'ha acomplert, superant rivals directes, conquerint feus complicats i erigint-se com a líder en solitari d'aquest grup 2 de Tercera Divisió. Ara bé, per tal de seguir en aquesta situació ha de superar esculls complicats, com el d'aquest cap de setmana. L'Hospitalet Bellsport B, tercer, visita Can Llobet amb l'etiqueta de ser un conjunt jove, dinàmic, de força a l'u contra u, pressionant i amb opcions d'atac amb molta velocitat. El tècnic de l'Olímpyc, Xaloc Rion, analitza el rival i destaca la importància de fer-se forts a casa en compromisos d'aquest calibre.

Xaloc Rion

Contra rival directe sumes doble. Si un equip vol ser campió ha de donar la talla en partits importants a casa.


El rival en discòrdia, el segon classificat, és el Pallejà, que amb 14 punts visita la pista del Castellbisbal, 13è. No obstant això, el partit de la jornada serà a Can Llobet, Olímpyc - l'Hospitalet Bellsport B, aquest dissabte a les sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.