El Junior CF recupera el seu golejador Rafiu per visitar el Gornal UD


  • Comparteix:

Imatge de l'últim partit en què el Junior va puntuar

Imatge de l'últim partit en què el Junior va puntuar

El Junior visita aquest diumenge l'Hospitalet per enfrontar-se al Gornal en l'11a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs, que es troben en zona de descens i porten dues jornades seguides sense puntuar, miraran de sorprendre un rival que ve de golejar (0-6) el Can Vidalet a domicili. El tècnic del Junior, Francesc Puig, no se seurà a la banqueta perquè haurà de complir el primer dels dos partits de sanció per l'expulsió de l'última jornada. La novetat en la convocatòria és el retorn del golejador Rafiu. Francesc Mallol és baixa i Manu Cargol dubte.

El Junior continua sense trobar el camí del triomf, dinàmica que el té condemnat des de la segona jornada del campionat a la zona de descens. L'últim partit en què els santcugatencs van puntuar data del 27 d'octubre a casa quan el Junior va empatar (2-2) amb el Marianao Poblet. I no és que els de Francesc Puig no facin gols. El problema no és la falta de capacitat golejadora, més aviat és que en rep més dels que caldria. Com reconeix el tècnic blau-i-negre, Francesc Puig aquesta descompensació és el que cal solucionar per aconseguir puntuar.



Francesc Puig





Puig no podrà seguir el partit des de la banqueta. El tècnic del Junior ha estat sancionat amb dos partits per la vermella directa de la setmana passada. La bona notícia és que el Junior recupera el seu màxim golejador per aquesta visita, Rafiu. També torna a l'equip Enrique i, des de la setmana passada, l'equip compta amb la incorporació del migcampista Hèctor. De la convocatòria de 17 jugadors queda fora Francesc Mallol, de viatge, i és dubte Manu Cargol. Puig continua, una setmana més, sense el concurs d'homes importants com Xavi, Pol Barceló o Blasco.

Aquest diumenge al Municipal Provençana, Gornal-Junior a partir de les 12 del migdia. L'últim partit disputat en aquest camp per l'equip de l'Hospitalet va acabar amb victòria visitant.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.