El SantCu rep una Gramenet B que treu millors resultats a domicili


  • Comparteix:

El SantCu vol seguir sumant a casa

El SantCu vol seguir sumant a casa

El Sant Cugat Esport rep la visita de la Gramenet B aquest diumenge a tres quarts de cinc en partit corresponent a la 11a jornada del grup 1 de Primera Catalana. Si els vermell-i-negres sumen els tres punts superaran el rival a la classificació i s'aproparan a la part capdavantera de la taula. El SantCu no ha perdut cap partit a casa mentre que els colomencs no coneixen la derrota a domicili.

El Sant Cugat Esport té un partit davant un dels rivals que segons la classificació és del seu nivell. La Gramenet B està tres posicions per sobre dels vermell-i-negres, però només amb un punt més. El SantCu té un balanç de quatre victòries, quatre empats i dues derrotes mentre que la Gramenet B té cinc victòries, dos empats i tres derrotes. Els vermell-i-negres, però, no han perdut cap partit a la ZEM Jaume Tubau i esperen mantenir la dinàmica aquest cap de setmana. Si el SantCu suma els tres punts pot fer un gran pas endavant perquè ara mateix és setè, però només a un triomf del tercer classificat, la Jonquera. El tècnic vermell-i-negre, José Luis Duque, assegura estar molt motivat de cara el partit contra la Gramanet B, equip de la seva ciutat.

José Luis Duque

Juguem contra la meva ciutat i estic molt motivat. La 'Grama' és un equip jove com nosaltres, que juga la pilota i dalt té molta velocitat.


El partit entre el SantCu i la Gramenet B es disputa aquest diumenge aq tres quarts de cinc de la tarda a la ZEM Jaume Tubau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.