El Junior aconsegueix la victòria en un partit boig contra el Gornal


  • Comparteix:

Albert Sors ha estat l'autor de quart gol

Albert Sors ha estat l'autor de quart gol

El Junior guanya el segon partit de la temporada després de superar (3-4) el Gornal a la 11a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs han aconseguit remuntar el matx en dues ocasions en un partit molt boig en el primer temps, en què tots dos equips han tingut oportunitats d'endur-se el triomf. Sallent en dues ocasions, Rafiu i Sors han estat els autors dels gols santcugatencs.

Sis dels set gols que s'han marcat han estat en el primer temps. I és que en el primer minut els locals s'han avançat amb un gol de José Antonio. Els santcugatencs no han trigat a reaccionar i han donat la volta a la truita amb gols de Sallent i Rafiu. Però dins de la bogeria del partit, els locals han tornat a posar-se per davant amb dos gols abans d'arribar a la mitja hora de joc mitjançant Marcos i Gallego. Els santcugatencs no han abaixat els braços per veure's per sota de nou en el marcador i Sallent, bigolejador, ha fet l'empat a tres amb el que s'ha arribat al descans.

En el segon temps, els dos equips han perdut l'efectivitat dels primers 45 minuts i només el Junior ha estat capaç de marcar per mitjà d'Albert Sors, enduent-se així el triomf i els primers tres punts de la temporada com a visitant. El tècnic del Junior, Francesc Puig, creu que l'equip ha tingut l'encert que li ha fallat a les darreres jornades.

Francesc Puig

Hem pogut trencar la ratxa negativa i contra un equip difícil de frenar que té molta qualitat.


Una victòria que deixa els santcugatencs penúltims amb nou punts, però que serveix perque agafin moral per les següents jornades. En el següent partit, Francesc Puig no podrà comptar amb Manu i Arnau, sancionats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.