El Mira-sol Baco no acaba el seu partit a Sant Quirze per incidents a la grada


  • Comparteix:

Nova victòria el Junior B

Nova victòria el Junior B

El Junior B continua en bona linia i guanya (5-1) la Unió Sabadellenca B a la 11 jornada del grup 6 de Tercera Catalana. En el mateix grup, la PB Sant Cugat torna a caure (3-1) contra el Matadepera i es manté en descens. A Quarta Catalana, el Nouvallés torna a caure (6-3) contra el Can Cervera i en el mateix grup, el 16, el Valldoreix apallissa La Plana (5-0). En el grup 14, el Mira-sol Baco no finalitza el partit per una picabaralla entre els seus jugadors i aficionats i els del Sant Quirze B. I en el grup 9, el Valldoreix B cau (4-1) contra el Peregrinos.

Jornada de contrastos per als equips santcugatencs de Tercera i Quarta Catalana. El Junior B guanya 5 gols a 1 contra la Sabadellenca B i es manté a la part alta del grup 6 de Tercera Catalana. En el mateix grup, qui no aixeca cap és la Penya Blaugrana Sant Cugat que perd (3-1) contra el Matadepera i continua a baix.

A Quarta Catalana en el grup 14, el Nouvallés perd per cinquena setmana consecutiva i en aquest cas (6-3) contra el Can Cervera. Per contra, el Valldoreix goleja (5-0) La Plana i es manté líder. En el grup 14, el matx entre el Sant Quirze B i el Mira-sol Baco se suspèn en el minut 76 per incidents entre jugadors i públic de tots dos conjunts. En el moment de la suspensió els mirasolencs perdien per 1 gol a 0. En el grup 19, el Valldoreix B cau (4-1) al camp del Peregrinos i es manté a la mitja taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.