La falta de punteria condemna el SantCu a l'empat davant la Gramanet

Futbol

Publicat el 18/nov/12 per Ruben Garcia

El SantCu empata (0-0) davant la Gramanet B en la 11a jornada del Grup 1 de Primera Catalana. Els de José Luis Duque han dominat el partit i han tingut més opcions que els de Sant Coloma per poder obtenir la victòria, però la falta d'encert dels santcugatencs ha estat clau per no aconseguir els tres punts.

A la ZEM Jaume Tubau s'enfrontaven dos dels equips que més cuiden la pilota de la categoria. Abans d'aquest partit la Gramanet era quart i el SantCu vuitè. La primera part ha estat igualada amb un tímid domini santcugatenc i tots dos conjunts han tingut les seves opcions d'aconseguir un gol per obrir el marcador. Als pocs minuts de l'inici del matx hi han hagut unes mans dins l'àrea dels colomencs que no han estat xiulades i podrian haver canviat el partit.

La segona part ha estat dominada per l'equip santcugatenc. Els vermell-i-negres han tingut molta més presència a l'àrea de la Grama però els davanters de José Luis Duque no han estat encertats de cara al gol. Fins l'últim minut el SantCu ha tingut opcions d'aconseguir el gol de la victòria, però aquest finalment no ha arribat.

L'entrenador José Luis Duque lamenta la falta de punteria que l'equip ha demostrat i que els hi ha privat de la victòria.

José Luis Duque

Sempre que se suma està bé perquè els equips no acostumen a sumar punts a casa. De cara a porta no hem estat encertats, però hem generat ocasions de gol.

El SantCu després d'aquest empat se situa en la cinquena posició del Grup 1 de Primera Catalana amb 17 punts. La propera jornada els santcugatencs visiten al camp de l'Avià, actual líder la categoria.