La jugadora del SantCu Lídia Rubio, entre l'elit juvenil del futbol català


  • Comparteix:

Lídia Rubio, una promesa del SantCu / Font: Andrea Vicedo

Lídia Rubio, una promesa del SantCu / Font: Andrea Vicedo

La jugadora del Sant Cugat Esport, Lídia Rubio, ha estat preseleccionada per la selecció catalana sub18 de futbol, que disputarà la primera fase del Campionat d'Espanya a finals de desembre. Rubio ja va assistir a un entrenament fa una setmana, i aquest dimecres es tornarà a vestir amb la samarreta de la catalana per disputar un partit amistós contra el Sant Gabriel. Després del matx, els tècnics decidiran quina és la plantilla definitiva.

El Sant Cugat Esport manté la seva aposta pel planter, i això es veu reflectit en els resultats i el rendiment tant dels seus jugadors, en la secció masculina, com a les seves jugadores, en la femenina. El nou èxit del planter santcugatenc es diu Lídia Rubio, que dimecres passat va fer un primer entrenament amb la selecció sub18 femenina que disputarà a finals d'any el Campionat d'Espanya. El combinat català jugarà un partit contra el Sant Gabriel aquest dimecres, i del rendiment d'aquest partit sortirà la selecció definitiva. En qualsevol cas, Lídia Rubio afirma que per a ella, el fet de ser preseleccionada ja és una gran oportunitat.

Lídia Rubio

És una gran oportunitat, molt il·lusionada. Et sents afortunada per ser escollida entre molta gent de Catalunya.


Si la jugadora vermell-i-negra passés el tall jugaria la primera fase del Campionat d'Espanya contra les seleccions sub18 d'Astúries, Aragó i Castella-La Manxa, uns partits que es duran a terme al Municipal Les Planes, de Sant Joan Despí.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.