La candidatura d'Oliveró, amb tres santcugatencs en el seu equip, fracasa


  • Comparteix:

El santcugatenc Romà Escuer, integrant de la candidatura de Sergio Oliveró.

El santcugatenc Romà Escuer, integrant de la candidatura de Sergio Oliveró.

Joan Collet ha estat nomenta nou president del RCD Espanyol amb el suport del 61% de l'accionariat espanyolista després d'imposar-se amb claredat als seus oponents. La candidatura de Sergio Oliveró, amb tres santcugatencs en l'equip, ha quedat en segona posició amb el 37,5% dels vots, seguit en tercer lloc per l'equip encapçalat per Arnau Baqué que només ha aconseguit el suport del 0,4% dels accionistes. La junta d'accionistes del RCD Espanyol ha tingut lloc aquest dilluns a la Fira de Cornellà.

La candidatura de Sergio Oliveró, que comptava en el seu equip amb tres santcugetncs, Romà Escuer, Ramon Rius i Gemma Mengual, no s'ha pogut fer amb la presidència de l'Espanyol. Escuer s'hauria encarregat de l'àrea de comunicació i Mengual i Rius de l'àrea social. Després d'una junta d'accionistes molt moguda i plena d'incidents, Collet ha estat nomenat president amb el 61% de l'accionariat al seu favor, és a dir, 189.641 vots. La candidatura d'Oliveró, la segona més votada n'ha rebut 116.758 i per últim la de Baqué s'ha quedat amb només 1.181 vots.
La junta s'ha celebrat a la Fira de Cornellà (Barcelona) amb un 76,43% del bloc accionarial representat en primera convocatòria i 1.370 accionistes en persona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.