Toni Giménez, president de la Penya Pericos, titlla de 'patètica' l'assemblea


  • Comparteix:

Toni Giménez és el president de la Penya Pericos de Sant Cugat

Toni Giménez és el president de la Penya Pericos de Sant Cugat

El president de la Penya Pericos de Sant Cugat, Toni Giménez, que aquest dilluns va assitir a l'assemblea d'accionistes del RCD Espanyol, qualifica de 'patètica' la imatge que es va donar de l'espanyolisme. Per a Giménez, l'actual president, Joan Collet, no ofereix garanties d'independència en la gestió perquè depèn dels dos màxims accionistes.

La Penya Pericos de Sant Cugat també hi va ser present en la convulsa assemblea d'accionistes de l'Espanyol que havia de decidir el nou president del club blanc-i-blau. Uns sis membres de l'entitat santcugatenca van anar-hi com a petits accionistes o en representació d'altres. El president de la Penya Pericos, Toni Giménez, ha titllat de 'patètica' la imatge que es va donar.

Toni Giménez

La imatge que es va donar és patètica. La situació esportiva és molt dolenta, la situació econòmica és molt dolenta i hi ha molta gent que no confia en el nou equip.


El màxim dirigent de l'entitat santcugatenca no augura un futur massa prometedor al club espanyolista per considerar que la línia és continuista. Segons Giménez el fet d'estar a mans dels dos màxims accionistes no deixarà la llibertat suficient al nou president de l'Espanyol, Joan Collet.


Toni Giménez

Joan Collet no tindrà la independència suficient per fer les coses perquè està captiu dels dos màxims accionistes del club.


D'altra banda, la Penya Pericos de Sant Cugat convocarà el 10 de desembre l'assemblea de socis per tal de fer oficial la continuïtat de l'actual junta, encapçalada per Toni Giménez, en no haver-se presentat cap més candidatura per convocar eleccions a la presidència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.