El Junior obté un triomf de mèrit davant l'Olímpic Can Fatjó

El Junior venç (2-0) l'Olímpic Can Fatjó amb gols de Rafiu i Suriol a la 12a jornada del grup 3 de Segona Catalana i suma el segon triomf consecutiu. Els blau-i-negres han aguantat la primera meitat amb aturades del porter local Pol i a la segona ha aconseguit els dos gols que li han donat la victòria, el segon al minut 90. Amb aquest triomf el Junior s'acosta a la zona de permanència.

El Junior ha començat fort el partit basant el joc en passades llargues al golejador Rafiu que ha disposat de dues ocasions que no han trobat porteria. L'Olímpic s'ha anat entonant i demostrant que és un aspirant a l'ascens i al minut 22 ha tingut la primera ocasió que ha aturat Pol. Els visitants han reclamat un penal just després i han anat disposant d'ocasions una rere l'altre i entre el porter local i la seva defensa han anat repelint i així han aguantat l'empat a zero fins al descans.
A la represa, el Junior ha tornat a agafar el domini del joc i tots dos equips han tingut una ocasió. En el minut 17 en un dels molts còrners a favor del Junior, Rafiu ha rematat a boca de gol fent l'1a 0. L'Olímpic ha disposat d'una nova ocasió que ha tornat a aturar Pol i Rafiu ha contestat amb un mà a mà escorat per la banda. Els visitants ho intentaven sense ocasions clares i els blau-i-negres buscaven el contraatac i han demanat un penal al minut 80. Cinc minuts més tard Joan Suriol ha errat una ocasió claríssima i quan els de Rubí jugaven amb un menys ha arribat la sentència de Joan Suriol que, aquest cop sí, ha superat el porter visitant picant la pilota per sobre i donant el triomf al Junior. El tècnic blau-i-negre, Francesc Puig, es mostra satisfet amb el triomf del seu equip i sobretot per haver mantingut la porteria a zero.

Francesc Puig

Per fi hem pogut fer el que fa setmanes demanàvem que és mantenir la porteria a zero. Sabem que marquem gols i hem pogut aguantar a la primera meitat.

La setmana vinent el Junior visita el camp del Sant Ildefons.