El SantCu empata contra l'Avià, el líder invicte de la competició

El SantCu ha sumat un puntb important al camp del líder invicte, l'Avià

El SantCu empata (2-2) davant l'Avià a la 12a jornada del Grup 1 de Primera Catalana. El partit ha estat protagonitzat per la polèmica arbitral que ha impedit als santcugatencs assolir els tres punts de la jornada segons el tècnic del SantCu, José Luis Duque.

El SantCu ha disputat un partit complicat contra el líder de la competició. Els santcugatencs han marcat el primer gol al minut 28 obra de Djailson i han arribat al descans amb avantatge al marcador.

A la represa, l'Avià ha marcat la diana de l'empat al minut 57. Tres minuts després l'àrbitre ha xiulat penal a favor dels locals que han transformat en el 2-1. La protesta de Toni Pou sobre la polèmica decisió arbitral li ha costat l'expulsió després de veure la segona targeta groga. Al minut 70, Djailson ha marcat el gol de l'empat. Cinc minuts després, Burgos ha fet una entrada a un jugador rival. L'àrbitre ha interpretat la jugada de targeta vermella per a Burgos. El SantCu ha aguantat els darrers 15 minuts amb dos homes menys, i ha aconseguit sumar així un punt davant un rival que encara no coneix la derrota a la competició.

El tècnic del SantCu, José Luis Duque, afirma que el seu equip ha estat superior, tot i el resultat final.

José Luís Duque

El Sant Cugat ha tingut ocasions i ha estat superior, però a partir del 46 de la segona meitat l'àrbitre no ha estat del tot encertat.

Amb aquest empat, el SantCu se situa a la part alta de la classificació. La propera setmana els santcugatencs jugaran contra el San Cristóbal.