El Futbol Sala Sant Cugat deixa escapar la victòria al darrer segon de partit


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat empata a la pista del Vall de Tenes

El Futbol Sala Sant Cugat empata a la pista del Vall de Tenes

El Futbol Sala Sant Cugat empata (7-7) davant el Vall de Tenes a la 8a jornada del grup 1 de Tercera Divisió. A falta d'un segon per al xiulet final, l'equip local ha aconseguit empatar, tot i jugar sense el porter titular.

El FSSC ha disputat un partit fluix davant el Vall de Tenes, que des dels primers minuts de partit ha jugat sense el seu porter titular. Els santcugatencs han començat marcant, però els seus rivals no han trigat en empatar. La tònica del gol per part d'uns i l'empat per part dels rivals ha seguit així fins el 4-4, en què els nois de Dani Mosteiro s'han distanciat del Vall de Tenes. Els santcugatencs han aconseguit un avantatge de tres gols respecte els seus rivals. Els jugadors locals no s'han donat per vençuts i han marcat dos gols, deixant el marcador en 6-7. A falta d'un segon per acabar el partit, el Vall de Tenes ha signat l'empat definitiu marcant la darrera diana del matx.

Els golejadors del FSSC han estat Àlex López, Marc Casas, Tino, Adrià, Pol i Pau Savé, marcant dues dianes.

El tècnic del FSSC, Dani Mosteiro, creu que han tingut l'oportunitat de sentenciar el partit, tot i no haver jugat bé.

Dani Mosteiro

Sense jugar bé hem pogut sentenciar, però no ho hem fet. Aquestes coses passen, ja que un cop de sort al darrer segon el pot tenir qualsevol.


Amb aquest empat, el FSSC segueix líder de la classificació. La propera setmana els santcugatencs jugaran contra el Sagarra CFS, equip de la part alta de la taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.