El Junior segueix amb la bona dinàmica davant el Sant Pere Molanta

El Junior venç (1-0) el Sant Pere Molanta a la 14a jornada del grup 3 de Segona Catalana i amb aquest resultat surt definitivament del descens. Els blau-i-negres han fallat un penal en el minut 5 quan els visitants s'han quedat amb un home menys. En el minut 70, el Junior sí que ha aprofitat un penal i el Sant Pere Molanta ha acabat el partit amb només set jugadors.

El Junior ha pogut encarar el partit en el minut 5 després d'unes mans dins l'àrea dels visitants que han provocat l'expulsió de Cot, però Arnau Rion ha errat el llançament. Amb un jugador més el Junior posava la possessió i la paciència, però en jugades a pilota aturada el Sant Pere Molanta creava perill. En una bona internada per la banda de Dani Espada, Rafiu ha xutat alt i amb la pilota gairebé sempre al camp dels visitants el Sant Pere trobava espais per fer contraatacs que Eric no ha pogut aprofitar en dues ocasions claríssimes gràcies a l'encert del porter Pol. En els últims cinc minuts, tots dos equips han disposat d'una ocasió que no ha acabat en gol. A la represa, la primera intervenció ha estat del porter del Junior, resposta per Mallol en una falta que ha anat al travesser. En el 70 el Sant Pere Molanta ha vist la segona vermella i 10 minuts més tard, en el segon penal favorable al Junior, Raimon Mallol ha avançat al seu equip. Després del gol les protestes han provocat la tercera expulsió visitant que tot i això, no han frenat la força del Sant Pere Molanta que ha buscat el gol fins que el porter visitant ha estat expulsat i el Junior hauria pogut incrementar l'avantatge.

El tècnic del Junior, Francesc Puig, destaca que el partit no ha estat bo, però que s'ha de saber sumar fins i tot en els mals dies.

Francesc Puig

Avui ha estat un partit a l'inrevés que normalment. Hem fet poques ocasions i ells moltes. Sabem que si acabem amb 11 jugadors tenim més opcions.

La setmana vinent el Junior visita el camp del La Guàrdia.