L'Olímpyc perd per la mínima (5-4) a la pista del líder, el Pallejà


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta ha caigut derrotat a la pista del líder, el Pallejà

L'Olímpyc Floresta ha caigut derrotat a la pista del líder, el Pallejà

L'Olímpyc Floresta cau derrotat (5-4) a la pista del Pallejà, l'actual líder del grup 2 de Tercera Divisió, a la jornada 10 de competició. Els florestants fan un bon partit, però un (4-0) inicial deixa sense opció de triomf a l'equip de Xaloc Rion.

Els florestans han pagat car les seves errades davant un rival, el Pallejà, que és un líder sòlid sense fisures. Els locals han sortit amb molta intensitat i han marxat al descans amb un ampli avantatge (3-0). A la represa, els del Baix Llobregat han ampliat el marcador, però Martí Ángel retallava distàncies. Amb (4-1) el Pallejà no s'ha deixat sorprendre i ha fet el cinquè. A partir d'aquest instant ha començat la remuntada florestana amb gols d'Albert Cardona, Diego Neira i Joan Ferrer. La reacció ha arribat massa tard i l'Olímpyc ha sumat la tercera derrota de la temporada. Tot i la desfeta, l'entrenador de l'Olímpyc Floresta, Xaloc Rion, es mostra molt content amb l'actitud dels seus jugadors i lloa la qualitat del rival.

Xaloc Rion

Els meus jugadors han tingut molt bona actitud i la diferència ha estat amb l'encert del Pallejà en els metres finals.


Després d'aquesta jornada l'Olímpyc ocupa la quarta plaça i la propera jornada rebran el Riera de Cornellà, cinquè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.