El SantCu celebra el Nadal amb l'Escola i els socis més antics de l'entitat


  • Comparteix:

L'Escola del SantCu celebrarà el Nadal aquest divendres

L'Escola del SantCu celebrarà el Nadal aquest divendres

El Sant Cugat Esport celebrarà el Nadal aquesta setmana per partida doble. Divendres els petits de l'Escola rebran el Pare Noel, que arribarà a les sis de la tarda a la ZEM Jaume Tubau. Diumenge el torn serà per als socis més grans de l'entitat amb l'esmorzar de Nadal, que servirà de preàmbul per al darrer partit de l'any del primer equip contra el Peralada a partir de les dotze del migdia.

Els més petits del SantCu es disposen, un any més, a rebre el Pare Noel carregat de sorpreses i regals. Patufets, prebenjamins i benjamins viuran l'esperit nadalenc amb els seus companys i entrenadors. La tarda acabarà amb una xocolatada per a tots, que compta amb la col·laboració dels pares. Amb aquesta celebració els equips de l'escola s'acomiadaran fins la primera setmana de gener quan es reprendran els entrenaments.

Però les celebracions nadaleques al club vermell-i-negre també tenen una versió per als grans. Aquest diumenge el club convida els socis més antics a l'esmorzar de Nadal, una cita ja tradicional per aquestes dates, que enguany arriba a la 4a edició. Després podran assistir al darrer partit de l'any del primer equip masculí a la ZEM Jaume Tubau contra el Peralada CF.
El vicepresident de l'àrea Social i de Comunicació del SantCu, Xavier Ros, ressalta que aquesta celebració és fa com a deferència als socis més antics de l'entitat.



Xavier Ros

Quan acabi l'esmorzar juga el primer equip. Per això canviem l'horari habitual del partit. La celebració es fa com a deferència a la seva fidelitat.



El partit entre el Sant Cugat i el Peralada, correspon a la 15a jornada de Primera Catalana. Un partit entre sisè i cinquè respectivament, tots dos amb 20 punts a la classificació.










  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.