El FS Ripollet posa a prova la solidesa del Futbol Sala Sant Cugat


  • Comparteix:

El FSSC, un equip que marxa de vacances, líder / Font: Facebook

El FSSC, un equip que marxa de vacances, líder / Font: Facebook

El Futbol Sala Sant Cugat vol acomiadar l'any de la millor forma possible, mantenint la solidesa i el domini al grup 1 de Tercera Divisió vencent el Ripollet a la 11a jornada de competició. Els santcugatencs tenen quatre punts de marge sobre el segon, així que qualsevol resultat els garantirà la primera posició durant les vacances de Nadal. El partit es jugarà aquest dissabte a les vuit del vespre.

Deu són els partits que ha disputat el Futbol Sala Sant Cugat fins a dia d'avui a la temporada 2012-13, en una trajectòria pràcticament perfecte, sense conèixer encara la derrota. Els santcugatencs sumen vuit triomfs i dos empats, resultats que l'han alçat fins al lideratge, amb un avantatge de quatre punts respecte el segon. Només Vall de Tenes i Palau Solità i Plegamans, justament rivals de mitja taula, han estat capaços de no sucumbir al joc dels de Dani Mosteiro. En qualsevol cas, un pav 3 de la rambla del Celler inexpugnable només ha registrat victòries. Ara bé, el tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Dani Mosteiro, avisa del perill del Ripollet, al qual lloa com a equip.

Dani Mosteiro

És un clàssic, té un bloc constant a les últimes temporades, sap al que juga i tenen un bon entrenador.


Aquest matx servirà per acomiadar el 2012, ja que la competició s'atura per vacances de Nadal fins al gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.