L'Olímpyc Floresta vol acabar l'any amb bon gust de boca


  • Comparteix:

L'Olímpyc tancarà l'any a casa amb un interessant duel

L'Olímpyc tancarà l'any a casa amb un interessant duel

L'Olímpyc Floresta rep un vell conegut i rival directe a la part alta de la classificació, el Riera de Cornellà, per tal d'acabar amb la mala ratxa que l'ha dut a acumular tres derrotes a les quatre passades jornades. Els del Baix Llobregat, quarts, visiten Can Llobet sabent que si perden seran superats pels florestans. Tot i els últims mals resultats, els de Xaloc Rion estan a només tres punts del segon classificat, l'Esplugues. Els florestans jugaran el darrer partit de l'any aquest dissabte a les sis.

Can Llobet rebrà un partit de Tercera Divisió per última vegada aquest any, i ho farà amb la necessitat de sumar punts després de tres ensopegades en els quatre darrers partits. L'Olímpyc, que va vèncer des de la jornada 3 a la jornada 6 de forma consecutiva, s'ha allunyat de les primeres posicions, però a nivell de punts manté les opcions intactes. I és que el segon classificat, l'Esplugues, té 22 punts, mentre que els florestans n'acumulen 19. Xaloc Rion ha de trobar la peça adequada per reprendre el camí d'inici de temporada pel que fa als resultats, i és que a nivell de joc, el tècnic creu que la línia marcada és la correcta.

Xaloc Rion

Acabar l'any amb una victòria seria molt important per nosaltres, en els últims partit hi ha haguts errors puntuals.


L'únic inconvenient perquè els florestans marxin de vacances una mica més a prop de les places capdavanteres són els rivals dels conjunts que persegueix. D'entre els sis primers, només Olímpyc i Riera de Cornellà s'enfronten, mentre que els quatre equips restants juguen contra conjunts de la part baixa de la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.