El Futbol Sala Sant Cugat presenta la seva nova web i ofereix consells per lesions


  • Comparteix:

Nova imatge del web del Futbol Sala Sant Cugat

Nova imatge del web del Futbol Sala Sant Cugat

El Futbol Sala Sant Cugat renova la seva imatge a internet amb una web amb tot luxe de detalls. Classificacions, calendaris, vídeos i fins i tot mapes de les pistes dels rivals conformen el domini, construït pel dissenyador i pare d'un jugador del club Jordi Magrià. L'entitat santcugatenca ha presentat el nou lloc web, que es trobarà a Futbolsalasantcugat.cat, en un esdeveniment en què també s'ha ofert una xerrada a càrrec de Fidel Sust, responsable d'Sportwell. Sust ha donat nocions als assistents sobre el tractament de les lesions a l'esport.

Els bons resultats esportius no són les úniques bones notícies del Futbol Sala Sant Cugat. L'acord establert a principis de temporada amb el centre Sportwell comença a donar els seus fruits, i això s'ha vist palès aquest dijous amb una xerrada duta a terme pel responsable del centre, Fidel Sust. Sust ha posat èmfasi a les principals directrius que segueixen a Sportwell, destacant la prevenció com una mesura essencial i la crioteràpia com un tractament prioritari per a les lesions. El responsable del centre santcugatenc també ha relacionat la fisioteràpia amb la psicologia esportiva, en què ha incidit com a eina necessària per a la bona recuperació. Pel que fa a la relació entre Sportwell i el Futbol Sala Sant Cugat, Sust s'ha mostrat optimista.

Fidel Sust

Farem més xerrades, podem arribar a fer un protocol d'accions preventives al club.


L'altre plat del menú que ha presentat el club santcugatenc ha estat la nova web. Molt més visual, amb un disseny clar i actualitzada respecte la web anterior, aquest nou espai està destinat a informar al detall de l'actualitat de l'entitat. Una eina per als socis i seguidors del Futbol Sala Sant Cugat, amb classificacions, resultats, calendaris i plantilles detallades, així com mapes de les pistes rivals, videoclips de partits i enllaços als principals mitjans de la ciutat.

Jordi Magrià

S'ha volgut fer una eina útil per jugadors, pares, i aconseguir informació sense haver d'anar a la pàgina de la federació, ho podem tenir tot a l'abast.


El president del Futbol Sala Sant Cugat, Jordi Palau, ha destacat el nivell de la nova plana web i les seves funcions.

Jordi Palau

Igual que juguem a una gran instal·lació tenim una gran web, ens serveix per anar creixent.


Un entorn que es pot trobar a l'adreça Futbolsalasantcugat.cat, i on ja es troben els primers vídeos, com el del partit entre l'equip vermell-i-negre i el Sagarra.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.