Innocentada 2012: Els dos conjunts de futbol sala de Sant Cugat uniran forces en una sola entitat


  • Comparteix:

Els germans Casas, dos exponents de dos clubs que s'uneixen

Els germans Casas, dos exponents de dos clubs que s'uneixen

La innocentada d'esports Cugat.cat per enguany ha assegurat que el Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta s'ha unit en un sol club, segons han confirmat els presidents de les dues entitats. L'acord, segons la broma, ja està signat i es farà efectiu de cara a la temporada 2013-14. Encara està per determinar el nom de la nova entitat, els colors i com es repartiran les instal·lacions per a la disputa dels partits i entrenaments, però el que sí s'ha assegurat és que no s'exclourà ningú. Tant Jordi Palau, del club vermell-i-negre, com Àngel Ruiz, del blau-i-blanc, han exhibit el seu optimisme de cara al bon resultat que pot sorgir d'unir els esforços esportius i econòmics de les dues entitats.

Després de 34 anys d'història, el Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta es fonen en un sol club. La complicada situació econòmica en què està immers l'esport local i el potencial d'ajuntar dues de les entitats més poderoses a nivell català en la formació de futbol sala han estat determinants per decidir un acord històric. Les negociacions s'han dut en un marc d'absolut secretisme, i la fusió es farà efectiva a partir de la temporada 2013-2014, segons han confirmat els màxims mandataris de les entitats a Cugat.cat. El nom, els colors i el lloc de la disputa dels partits d'aquest nou club són qüestions encara per definir. Ara bé, ja s'ha deixat clar que tot jugador que actualment milita al Futbol Sala Sant Cugat o a l'Olímpyc Floresta formarà part d'aquesta entitat que ara neix. Tal com assegura l'actual president de l'Olímpyc Floresta, Àngel Ruiz, la unió formarà una entitat molt forta a nivell esportiu.

Angel Ruiz

Ajuntant les bases dels equips, no hi ha dubte que podem competir a Divisió d'Honor pel que fa la base i milloraríem de forma bastant important el primer equip.


De la seva banda, Jordi Palau, del Futbol Sala Sant Cugat, assegura que aquesta fusió enfortirà el futbol sala santcugatenc i millorarà el nivell dels esportistes de la ciutat.

Jordi Palau

S'ha treballat en silenci per part dels dos clubs, volem potenciar el futbol sala a Sant Cugat, que augmenti la qualitat dels esportistes.


Tant Ruiz com Palau han apuntat que posaran el seu càrrec a la disposició de la primera assemblea del club, que està prevista que es dugui a terme a principis de maig després de dissoldre el Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta i es creï el que serà l'entitat que aglutini aquest esport a la nostra ciutat.







  • Comparteix:

COMENTARIS

Quin equipaç es podrà fer!! Crec que Martí Casas haurà d'anar al filial perquè ja no tindrà lloc en un equip amb tanta qualitat.

Marc Casas. Enviat el 28/des/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.